Kort verblijf

U gaat heerlijk op vakantie, of u moet noodgedwongen een korte periode van huis. Hoe dan ook, uw kat kan helaas niet mee en u zoekt een plaats waar uw kat zich op haar / zijn gemak gaat voelen. Maak van de nood een deugd en zorg er voor dat uw kat in een natuurlijke en gezellige omgeving terecht komt. Zo kunt u zelf onbezorgd op reis en weet u dat uw kat in goede handen is. Zo is het ook een beetje vakantie voor uw kat.

Onder een Kort Verblijf verstaan wij een verblijf van 1 nacht tot maximaal 2 maanden.

In deze periode geven we uw kat alle verzorging en aandacht die u van ons mag verwachten.

lapjeskat in zijn eigen huisje
in mijn eigen mand op mijn eigen kamer in Pension de Kattenboom

Lang verblijf

Uiteraard kan het zo zijn dat u voor een langere periode van huis moet. Een wereldreis, een tijdelijke baan in het buitenland, overwinteren in een warm land, noem maar op.

U wilt niet dat uw kat hiervan de dupe is. Bij de Kattenboom zorgen we er voor dat uw kat zich thuis zal voelen bij ons; ook voor een langere periode. Alle luxe binnenverblijven zijn heerlijk verwarmd, de buitenverblijven zijn speels ingericht en het hele complex is keurig netjes verzorgd.

Met een Lang Verblijf bedoelen we een verblijf van minimaal 2 maanden tot …

Komt u gerust eens een bezoek brengen om de mogelijkheden door te nemen en om zelf te ervaren hoe goed uw kat terecht zal komen.